Beranda Label Astrajingga kasarung

Label: astrajingga kasarung

Surga Mah Lain Keur Ulama Ajengan

Saenyana, anak teu bisa dicitak ku bapana atawa kudu nurutan pagawean bapana. Kukituna, urang kudu sadar yen masing-masing jalma dumuk kana nasibna sorangan. Saupamana...

Nyalon Bupati Cianjur Kidul Euy !

Tah geus puguh ayeuna mah, Cianjur Kidul teh rek mardika, ngawasa sorangan jadi Kabupaten. Ayeuna mah lain ceuk beja kawas baheula, sabab, anu ngabewarakeunana...

Rek Nyieun Penjara Husus Hoax

Beuki lila beuki leubeut jalma anu dijagragkeun jadi pasakitan. Lolobana mah lain maling tapi tulas tulis jeung umang-omong sakadaek, pangpangna mah keur usum kampanye...

Caleg Stres Nagihan Endog jeung Beas

Asa rada subur usum kampanye mah, ngadadak loba jelema berehan, komo deui Aswatama mah ngabagi endog sapuluh siki ewang ka unggal imah jeung beas...

Teu Deui-Teu Deui Kang Nanang Rustandi Rek Nyalon Ketua PWI

Ngajamna mah tibaheula, Kang Nanang Rustandi rek nyalon ketua PWI. Sigana ngan saukur ngajam, ari pek mah teu deui-teu deui. Iburibur, ayeuna mah, PWI...

Ciri Rek Kiyamat, Jalan Kubang Diomean

TIBARANG didamelna ieu dunya ku Gusti Allah tina kekebul Nur Kangjeng Nabi Muhammad, milyaran tahun anu katukang tug nepi ka kiwari , jalan Kubang anu nyambungkeun Desa Sukasari Kacamatan...

Geus Loba Bupati Anu Koropsi

SIGANA bae, baheulana, loba rahayat anu salah milih pibupatieun. Atawa, loba anu milih bupati kalayan narina duit atawa jual meuli sora. So kaya paribasa,...

Kang Arom Alin Caleg

Geus sababaraha rintakan rombongan ti partey –partey daratang. Maranehna menta, Kang Arom jadi Caleg parteyna. Tapi, Kang Arom keukeuh gideug. Ceuk Kang Arom, manehna...

Merdeka….! Cepot jeung Pahlawan

  Salaku Panasehat Ahli Pandawa Lima, Si Cepot nuturkeun Raden Arjuna ka Taman Pahlawan. Sabot Arjuna keur ngado’a, Si Cepot ceuceurikan. Siga anu heuheuh milu...

Kapal Udara Digayem Eyang Narada

Geus aya deui kapal leungit, tiheula kapal Lion Air terus kapal Malaysian Air ayeuna aya deui kapal Lion Air , asa kumindeng aya kapal...

Banyak Dibaca