5 Desember 2019
Beranda Label Astrajingga kasarung

Label: astrajingga kasarung

Usum Ngadurukan Sanggeus Bakar Sate Qurban

SANGGEUS lekasan bakar sate qurban, loba barudak anu teupati eling, bakar pulisi, imah jeung warungan. Sanajan urang nyobat jeung seuneu, dipake masak jeung nyundut...

Si Cepot Jadi Saksi

Sigana mah tibatan nganggur, Si Cepot daftar jadi saksi keur sidang MK di Karajaan Astinapura. Ceneh lumayan, salain dibere ongkos, oge honorna gede, sarua...

Jang Apip jeung Jang Dehen Rebutan Via Valen

Dua lalaki tengah tuwuh ngadadak digarolep. Maranehna teh Jang Apip jeung Jang Dehen ceulina rarancung ngadenge Via Valen rek nganjang ka Cianjur. Buuk Jang...

Panyana teh Pesta Narkoba

Bul aya haseup ngebul tina rungkun awi. Si Cepot rarampayakan ngintip. Kadenge sora barudak pating cakakak. Maranehna ngaromong. “ Kenyot haseupna, kenyot meh seubeuh !”...

Paguyuban Artis Narkoba

Kulantaran beuki loba artis anu katohyan beuki Narkoba, Aswatama boga inisiatif rek ngadegkeun Paguyuban Artis Narkoba. Sugan jeung sugan, ieu paguyuban laku keur ngadukung...

Lauk Buruk Milu Owah

Ari jalma anu baroga partai mah, heueuh anu disebut pulitisi, pantes kongkorongok dina baligo ge, mikahayang jadi calon bupati. Anu matak pikaeraeun mah, eta...

Surga Mah Lain Keur Ulama Ajengan

Saenyana, anak teu bisa dicitak ku bapana atawa kudu nurutan pagawean bapana. Kukituna, urang kudu sadar yen masing-masing jalma dumuk kana nasibna sorangan. Saupamana...

Nyalon Bupati Cianjur Kidul Euy !

Tah geus puguh ayeuna mah, Cianjur Kidul teh rek mardika, ngawasa sorangan jadi Kabupaten. Ayeuna mah lain ceuk beja kawas baheula, sabab, anu ngabewarakeunana...

Rek Nyieun Penjara Husus Hoax

Beuki lila beuki leubeut jalma anu dijagragkeun jadi pasakitan. Lolobana mah lain maling tapi tulas tulis jeung umang-omong sakadaek, pangpangna mah keur usum kampanye...

Caleg Stres Nagihan Endog jeung Beas

Asa rada subur usum kampanye mah, ngadadak loba jelema berehan, komo deui Aswatama mah ngabagi endog sapuluh siki ewang ka unggal imah jeung beas...

Banyak Dibaca